Recent Posts

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

3ο  ΛΥΚΕΙΟ  Ν.  ΣΜΥΡΝΗΣ «ΚΕΝΤΡΙΚΟ»


Π  Ρ  Ο  Σ  Κ  Λ  Η  Σ  Η
Καλούμε τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών του 3ου Λυκείου Ν. Σμύρνης, να παρευρεθούν στην καθιερωμένη ενημέρωση που γίνεται στην αρχή κάθε σχολικής χρονιάς από την Διεύθυνση & τους καθηγητές του Σχολείου μας και η οποία θα γίνει την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 6.30 μ.μ.
Η παρουσία όλων των γονέων κρίνεται απαραίτητη για την καλή συνεργασία μας καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς.

Επίσης σας ενημερώνουμε ότι ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του σχολείου μας, έχει προγραμματίσει την διεξαγωγή εκλογών, μετά το πέρας της ενημέρωσης, προς ανάδειξη του νέου συμβουλίου. Κρίνουμε ότι η συμμετοχή σας είναι απαραίτητη καθώς ο Σύλλογος αντιπροσωπεύει όλους εσάς και η μέχρι τώρα συνεργασία μας ήταν εποικοδομητική και ευελπιστούμε το ίδιο και για το μέλλον.

Όσοι επιθυμούν να υποβάλλουν υποψηφιότητα για τις εκλογές του συλλόγου Γ&Κ μπορούν να το δηλώσουν μέχρι την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016 επικοινωνώντας με τον απερχόμενο Πρόεδρο κο Ηλία Σώζο στο τηλ. 6945800075 ή να στείλουν email στο eliassozos@yahoo.gr.
                         



Ο Διευθυντής του 3ου Λυκείου

Κων/νος Μιχαλακόπουλος









Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016

Καλή σχολική χρονιά ....!!!!!

Αγαπητοί, μαθητές και μαθήτριες,
Ένας νέος κύκλος ζωής και μάθησης αρχίζει με όνειρα, με σχεδιασμούς, με στόχους, με προοπτικές προόδου και επιτυχίας. Οι ευχές όλων μας θα σας συνοδεύουν καθημερινά στο ωραίο ταξίδι της γνώσης για να υλοποιήσετε τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σας. Ευχόμαστε να μείνετε προσηλωμένοι στους στόχους σας για να γευτείτε στο τέλος αυτής της σχολικής χρονιάς τους καρπούς της μάθησης και της δημιουργίας.
Καλή επιτυχία στους διδάσκοντες οι οποίοι πολλές φορές καλούνται να μεταλαμπαδεύσουν τη γνώση στους μαθητές μέσα σε αντιξοότητες και ελλείψεις. Αλλά και στους γονείς να ευχηθούμε καλό κουράγιο, γιατί αυτοί θα είναι οι συνοδοιπόροι στο δύσκολο δρόμο των παιδιών τους.
Τη Δευτέρα λοιπόν, 12/09/2016 και ώρα 10:00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί ο Αγιασμός για την έναρξη της σχολικής χρονιάς. Καλή σχολική χρονιά ....!!!!!